WHERE THE MAGIC HAPPENS?

KULTTUURIKESKUS VANHA PAUKKU ON JO MILJÖÖNÄ NÄHTÄVYYS. SE MYÖS PITÄÄ SISÄLLÄÄN AIMO ANNOKSEN UPEAA KULTTUURIA, TAIDE- JA VALOKUVA GALLERIASTA TAIDEHALLIN NÄYTTELYIHIN, KANSALAISOPISTON MONIPUOLISET KURSSIT, TEATTERI HIOMON SEKÄ JATKUVASTI VAIHTUVIA TAPAHTUMIA.

MUTTA SATTUIPA NIIN, ETTÄ SAIRASTUTTUANI ALOIN ETSIMÄÄN TAIDE YHTEISÖÄ TAI HARRASTEITA TAITEEN PARISSA. JONKINLAISTA KOMMUUNIA. JA MITÄ LÖYSINKÄÄN. LYIJYLANKAOSASTON LUOVA YHTEISÖ ON MUODOSTUNUT KULTAAKIN KALLIIMMAKSI AARTEEKSI. RESIDENSSITAITEILIJAT LENTÄVÄT TÄNNE YMPÄRI MAAILMAN HAKEMAAN RAUHAA JA TILAA KESKITTYÄ TYÖSKENTELYYN. JA VAKIO PORUKKA TARJOAA UPEAN VERTAISTUEN LUOVUUDEN TUSKAAN SEKÄ LÄJÄPÄIN TIETOA JA OSAAMISTA.

STUDIO ON MINULLE HYVIN ARKA JA PYHÄ PAIKKA. TAITEEN TEKEMINEN ON AINA HENKILÖKOHTAISTA JA KRITIIKKIÄ VARSINKIN KESKENERÄISISTÄ TÖISTÄ ON VÄLILLÄ VAIKEA OTTAA VASTAAN.

STUDIOLLA OLEN MAALATESSANI ITKENYT JA NAURANUT, KIRONNUT JA OPPINUT UUTTA. OLEN OLLUT ITSESTÄNI YLPEÄ JA REPINYT PAPERIA. OLEN TANSSINUT KUULOKKEET PÄÄSSÄNI HYVÄN FIILIKSEN ISKIESSÄ.

SE ON MINUN PAIKKANI OLLA JUURI SELLAINEN KUIN SILLÄ HETKELLÄ HYVÄLTÄ TUNTUU.

ENSIN VIERASTIN PÄÄSTÄÄ EDES LÄHEISIÄNI KATSELEMAAN TÖITÄNI. (VAIKKA KAIKKIHAN KYLLÄ TIETÄÄ, ETTÄ SUKU ON PAHIN!) MUTTA SAATUANI KANNUSTUSTA JA KESKUSTELTUANI USEISTA ERI MAALAUKSISTA IHMISTEN KANSSA OLEN PÄÄTTÄNYT KUITENKIN PÄÄSTÄÄ ULKOPUOLISET MINUN PYHÄTTÖÖNI. AVOIMIEN OVIEN PÄIVINÄ OLET TERVETULLUT SEURAAMAAN TYÖSKENTELYÄNI, JUTTELEMAAN NIITÄ NÄITÄ JA TIETENKIN PÄÄSET TUTUSTUMAAN LÄHEMMIN TÖHINI.

JOS ET PÄÄSE TIETTYNÄ PÄIVÄNÄ VOIT AINA LAITTAA SÄHKÖPOSTIA JA SOVITAAN TAPAAMINEN!

0F57C1EA-A523-40F6-AD42-DF7244283CE9.JPG

“LYIJÄRI” LÖYTYY VANHAN PAUKUN KULTTUURIKESKUKSEN VIERESTÄ, SE ON TAIDEHALLIN TAKANA OLEVA KELTAINEN RAKENNUS, LYIJYLANKAOSASTO, JOSTA LÖYTYY MYÖS SUUTARI. TYÖTILANI ON TOISESSA KERROKSESSA. OVEN VIERESSÄ ON OVIKELLO, JOTA VOI RIMPAUTTAA JOS OVI ON LUKOSSA.