shop or rent

P6013531.jpg
 
 

teoksen ostaminen

Jos kiinnostuit teoksestani ja haluaisit ostaa sen omaksesi ota yhteyttä CONTACT ME -lomakkeella. Laita otsikoksi Osto ja teoksen nimi. Huomioithan, että työ saattaa olla näyttelyssä ja toimitetaan näyttelyn päätyttyä. Teoksen voi ostaa myös osamaksulla sopimuksen mukaan.

taidelainaus

Haluatko saada taidettani seinällesi sitoutumatta ostamaan maalausta? Haluatko kokeilla jotain tiettyä maalausta ennen ostopäätöstä? Se on täysin mahdollista!

Lainaaminen tapahtuu kuukausijaksoissa ja vuokra on 50 €/kk. Laina-ajan pääyytessä teoksen voi ostaa omakseen kertaostona tai maksujärjestelyllä.

Varaamalla teoksen asiakas sitoutuu maksamaan kuukausivuokraa ja noudattamaan taidelainaamoni sääntöjä (alla) koko laina-ajan kunnes teos on palautettu tai teoksen koko loppusumma on maksettu. Jos lainaaja haluaa ostaa teoksen laina-ajan päätyttyä, jo maksetut lainamaksut vähennetään teoksen myyntihinnasta.

Jos kiinnostuit lainaamisesta ota yhteyttä CONTACT ME -osion lomakkeella. Laita otsikoksi Laina ja työn nimi.

Taidelainaamon ehdot

-Taidelainaamon tarkoituksena on lainata maalauksia kuukausimaksua vastaan.

-Maalauksen voi varata lainattavaksi sähköpostilla ja maalaus toimitetaan postitse tai muulla sovitulla tavalla. Lainaaja kustantaa mahdolliset posti- tai toimituskulut.

-Laina-aika sovitaan aina taitelijan kanssa varauksen yhteydessä. Määritellyn laina-ajan kuluttua umpeen maalaus palautetaan taiteilijalle. Lyhyin vuokra-aika on 3 kuukautta.

-Lainaaja on velvollinen korvaamaan maalaukselle laina-aikana aiheutuneet vahingot.

-Jos lainaaja päätyy ostamaan maalauksen, suoritetut lainamaksut vähennetään myyntihinnasta.

-Maalauksen voi ostaa ilman lainaustakin. Kaikki maalaukset eivät ole lainattavissa.

-Maalauksia lainataan vain Suomeen.